Weghorst'un maç sonu Beşiktaş sözleri

ABONE OL

EURO 2024'te Hollanda'ya Polonya karşısında galibiyeti getiren golü atan Wout Weghorst, maç sonunda Beşiktaş sorusunu yanıtladı.

Hollanda'nın EURO 2024 D Grubu'nda Polonya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımı adına galibiyet golünü atan Wout Weghorst maçın ardından konuştu.

Weghorst maç sonu TRT Spor'a konuşurken, eski takımı Beşiktaş ile ilgili duygularını da anlattı.

Beşiktaş hakkındaki düşünceleri sorulan Weghorst "Türkiye ve Beşiktaş'taki günlerime dönüp baktığımda, özellikle taraftarlar çok ateşliydi. Benim için gerçekten özel günlerdi. Orada harika zamanlar geçirdim. Hep kalbimde olacaklar'' ifadelerini kullandı.

Aldıkları galibiyet hakkında da konuşan yıldız oyuncu ''Sonunu da gözünüzde canlandırıyorsunuz. Sadece tek bir hedef var. O da kupayla birlikte orada durmak. Bu sadece bende değil, herkeste var. Siz de bunun hakkında konuşuyorsunuz. Bu yüzden başlangıç çok önemli, sonra ona doğru büyürsünüz. Mutlak hedef tarih yazmak, biz buna hazırız. Umalım ki daha birçok harika maç olsun'' dedi.

Hollanda'nın bir diğer yıldızı Jeremie Frimpong da maç sonunda kısa bir değerlendirme yaparken ''Polonya bize ilk golü atarak sorun yaşattı fakat asla pes etmedik. En önemlisi ilk maçımızı kazanmaktı ve bunu başardık'' ifadelerini kullandı.

hollanda polonya euro2024 euro 2024