UEFA'dan VAR için karar!

ABONE OL

EURO 2024'ün başlamasına kısa bir süre kala UEFA, VAR kararlarının dev ekrandan sebebiyle açıklanacağını duyurdu.

Almanya'daki EURO 2024'ün başlamasına kısa bir süre kala UEFA'dan sürpriz bir karar çıktı. UEFA, EURO 2024 öncesi VAR konusunda sürpriz bir açıklama yaptı.

UEFA Hakem Komitesi Başkanı Roberto Rosetti düzenlenen basın toplantısında VAR kararlarının stadyumdaki dev ekranda sebebiyle birlikte açıklanacağını duyurdu. Yeni kararlarda ayrıca hakemler, önemli pozisyonlarda takım kaptanlarına açıklamalarda bulunacak.


Bağlantılı top teknolojisi

Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk kez, hakemlere anlık olarak verilerin gönderileceği bağlantılı top teknolojisi kullanılacak. Oyuncu pozisyon verilerini yapay zeka ile birleştiren bu yenilik, yarı otomatik ofsayt teknolojisine de katkıda bulunacak ve maç içinde daha hızlı karar verilmesini sağlayacak.

EURO 2024 en iyi genç oyuncu adayları

Turnuvanı oyuncusuyla ilgili görüşünü de paylaşan Jose Mourinho, daha önce de çok beğendiğini söylediği Jude Bellingham ismini öne çıkardı. Jude Bellingham aynı zamanda EURO 2024 en iyi genç oyuncu bahislerinde de ilk sırada yer alıyor.

EURO 2024 tahminleri

EURO 2024 tahmin oyunu

Futboo olarak EURO 2024 heyecanını EURO 2024 tahmin oyunu ile yaşıyoruz. Yarışmamıza katılın, siz de iPhone ve forma kazanma şansı yakalayın.

Turnuvada gruptan çıkacak takımları, elemelerdeki sonuçları ve şampiyonu tahmin edin, şanslı kullanıcılarımızdan olun! EURO 2024 tahmin oyununa katılmak için TIKLAYIN!

uefa euro 2024 euro2024 euro 2024 haberleri avrupa futbol şampiyonası euro 2024 tahminleri