Montella: ''En iyisini yapacağız''

ABONE OL

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesinde turnuvadaki hedeflerini anlattı.

EURO 2024 F Grubu'nda mücadele edecen A Milli Takım'da teknik direktörümüz Vincenzo Montella, turnuva öncesi açıklamalarda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile RAMS Global arasındaki sponsorluk toplantısında konuşan Montella, turnuvada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella "RAMS Global'e 'ailemize hoş geldin' demek istiyorum. Umuyoruz ki birlikte en iyisini yapabileceğiz. Almanya'da olduğumuz için çok mutluyuz, ilk görevimiz milletimizi gururlandırmak. Bunu duruşumuzla, çalışkanlığımız ve alacağımız sonuçlarla göstermek istiyoruz. Geçmişte burada oynama fırsatı bulduk ve çok mutlu olduk. Onların sevgilerine tanıklık ettik. Burada olduğumuz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Sakatlıklar konusunda açıklamada bulunan Montella, ''Geniş kadrodan başladığımızdan beri ufak sakatlıklar oldu. Sonrasında şanssız sakatlıklar yaşadık. Ozan ve Enes gibi. Bunlar bizi çok üzdü. Ufak tefek sakatlıklar var ancak bu duruma endişe ile bakmıyorum. Çok iyi bir temelimiz var'' dedi.

EURO2024 canlı izleme rehberi

Hazırlık maçlarını zorlu rakiplere karşı seçtiklerini aktaran İtalyan teknik adam, "Hazırlık maçlarımızın çok yakın gelecekte karşılaşabileğimiz seviyedeki rakiplerle olmasını istedik. Kadromuzda çok fazla genç oyuncunun barındığı, deneyimin az olduğu noktalar var, bu maçlarla birlikte deneyim açığını kapatmak bizler için çok önemliydi. Şu ana kadar her şeyin doğru gittiğini düşünüyorum, tek canımızı sıkan önüne geçemediğimiz sakatlıklar" değerlendirmesinde bulundu.

vincenzo montealla a milli takım türkiye euro 2024 euro2024 euro 2024 haberleri avrupa futbol şampiyonası