İrfan Can Kahveci tarafını seçti; Messi mi Ronaldo mu?

ABONE OL

EURO 2024 öncesi A Milli Takım'ın yıldızı İrfan Can Kahveci, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım'ın önemli isimlerinden İrfan Can Kahveci, EURO 2024 öncesi TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

İrfan Can Kahveci, Cristiano Ronaldo - Lionel Messi arasında tercihini de açıklarken, turnuvadaki ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu dile getirdi.

Yıldız oyuncu EURO 2024 hedeflerini anlatırken ''Önceki turnuva içimizde bir ukde kaldı. Hayal kırıklığı yaşadık takım olarak. Bundan ders çıkardığımızı düşünüyorum. İlk hedefimiz olan gruptan çıkmayı başaracağımızı düşünüyorum. Her anlamda değiştiğimi düşünüyorum. Şöyle değiştim, ben her şeyden ders çıkaran bir insanım. Olgunlaştığımı düşünüyorum. Her hocadan ve her futboldan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Zamanla gerçekten bu öğrendiklerim bana avantaj sağlıyor. Sahaya kendimi daha çok verdim. Geçen yıllarda yaşadıklarım beni daha çok hırslandırdı. Kendi taraftarımın, benden çok şey beklediği için beni eleştirdiği de oldu. Onlardan da ders çıkardım. 'Bana destek olsunlar' demiştim. Onlar destek olduğu sürece ben daha da geliştim. Daha çok istediklerimi yapmaya başladım. Bunlar da farklı nedenler'' dedi.

Messi'ye hayranlığını bir kez daha açıklayan İrfan Can, ''Takımda Messi - oRonaldo tartışması var. Ben Messici'yim'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin EURO 2024 fikstürü

A Milli Takım, EURO 2024'te F Grubu'nda Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye ilk maçını 18 Haziran'da Gürcistan karşısında yapacak. A Milli Takım'ın grupta ikinci maçı 22 Haziran'da Portekiz ile, son grup maçı ise 26 Haziran'da Çekya ile olacak.

@trtspor İrfan Can Kahveci: Ben Messi’ciyim ???? #Fenerbahçe ♬ orijinal ses - TRT SPOR

İlginizi çekebilecek içerikler
EURO 2024 tahminleri
A Milli Takım EURO2024 puan durumu
EURO 2024 hangi kanalda? EURO 2024 şifresiz mi?

i̇rfan can kahveci türkiye a milli takım euro 2024 euro2024