Çekya - Türkiye muhtemel 11'ler

ABONE OL

EURO 2024'te heyecan 3. hafta maçlarıyla devam ederken 26 Haziran Salı günü Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika, Gürcistan - Portekiz ve Çekya - Türkiye maçları oynanacak.

EURO 2024'te 26 Haziran Çarşamba günü, grupların kaderlerini belirleyecek 3. hafta maçları oynanacak. E ve F gruplarında bugün, Slovakya - Romanya, Ukrayna - Belçika, Gürcistan - Portekiz ve Çekya - Türkiye karşı karşıya gelecek.

Millilerimiz tur için sahaya çıkıyor

EURO 2024’e Gürcistan galibiyetiyle başlayan Ay-yıldızlılar, Portekiz’e 3-0 mağlup olarak ağır yenilgi aldı. Montella’nın kadro tercihleri sıkça tartışılırken gözler Çekya mücadelesine çevrildi. A Milli Takım grubunu ilk iki sırada tamamlaması durumunda adını üst tura yazdırırken olası mağlubiyet durumunda ise en iyi grup üçüncüsü olabilmek için diğer karşılaşmaların sonuçlarını bekleyecek. A Milli Takım, Çekya karşısında galip gelmesi durumunda D Grubunu lider tamamlayan takımla eşleşecek. Milliler, en iyi dört üçüncü arasına girmesi durumunda ise B Grubu veya C Grubu’nun lideriyle son 16 turunda karşılaşacak.

Orkun ve Mert'in sakatlıkları var

Milli Takım’da kritik mücadele öncesinde Orkun Kökçü ve Mert Günok’un sakatlıkları bulunuyor. Portekiz karşısında cezalı durumuna düşen Abdülkerim Bardakçı ise karşılaşmada forma giyemeyecek.

Çekya - Türkiye muhtemel 11'ler

Saat: 22.00
Yayın: TRT 1
Çekya: Staněk; Holeš, Hranáč, Krejčí; Coufal, Souček, Barák, Provod, Douděra; Hložek, Chytil
Türkiye: Altay Bayındır; Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu; İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu; İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Kenan Yıldız; Barış Alper Yılmaz

Gürcistan - Portekiz muhtemel 11'ler

Saat: 22.00
Yayın: TRT Spor
Gürcistan: Mamardashvili; Shengelia, Dvali, Kashia, Kverkvelia, Gocholeishvili; Kiteishvili, Kochorashvili, Chakvetadze; Kvaratskhelia, Zivzivadze
Portekiz: José Sá; Nélson Semedo, António Silva, Danilo, Dalot; João Palhinha, João Neves, Matheus Nunes; João Félix, Ronaldo, Francisco Conceição

F Grubu'nda son durum

1- Portekiz / 6 puan
2- TÜRKİYE / 3 puan
3- Çekya / 1 puan
4- Gürcistan / 1 puan


E Grubu, şu ana kadar EURO 2024'ün en çekişmeli grubu pozisyonunda bulunuyor. Grupta yer alan tüm takımlar eşit puana sahip olduğu için izleyicileri son saniyeye kadar heyecanı sürecek çekişmeli maçlar bekliyor.

E Grubu'nda son durum
1- Romanya / 3 puan
2- Belçika / 3 puan
3- Slovakya / 3 puan
4- Ukrayna / 3 puan


Slovakya - Romanya muhtemel 11'ler
Saat: 19.00
Yayın: TRT Spor
Slovakya: Dúbravka; Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Duda; Schranz, Boženík, Haraslín
Romanya: Niță; Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu; R Marin, M Marin, Stanciu; Man, Draguş, Coman

Ukrayna - Belçika muhtemel 11'ler
Saat: 19.00
Yayın: TRT 1
Ukrayna: Trubin; Tymchyk, Zabarnyi, Svatok, Matviyenko, Mykolenko; Tsygankov, Shaparenko, Brazhko, Mudryk; Yaremchuk
Belçika: Casteels; Castagne, Faes, Vertonghen, Theate; Tielemans, Onana, De Bruyne; Doku, Lukaku, Bakayoko

çekya türkiye a milli takım euro 2024 euro2024 euro 2024 haberleri