Barış Alper Yılmaz çılgınlığı!

ABONE OL

Galatasaray'ın yıldız Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 performansı sonrasında Avrupa'nın köklü takımlarını peşine taktı. Özellikle İngiliz devinin kadrosuna katmak istediği Barış Alper Yılmaz için Galatasaray da bonservis beklentisini netleştirmiş durumda.

Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, kulüp performansı sonrasında A Milli Futbol Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda fark yarattı. Çıktığı her maçta etkili olan ve rakip savunmacılara sürekli olarak zorluk çıkaran 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu performansı ile Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam etti.

Arsenal peşinde

Özellikle milli futbolcunun, EURO 2024 boyunca İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal tarafından yakın takibe alındığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı futbolcu hakkında hazırlanan raporda bir hayli olumlu ifadeler kullanıldığı da belirtildi.

Genç oyuncu için şu an kulübe resmi bir teklifi gelmediği bilgisine ulaşılırken, Galatasaray’ın 25 milyon Euro altındaki hiçbir teklif değerlendirme altına almayacağı öğrenildi.

Buruk 1 yıl daha istiyor

Bu arada teknik direktör Okan Buruk’un, Barış Alper’i bir sene daha takımda görmek istediği ve bu bu konuda yönetim ile bir araya gelmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın hedefi ise 24 yaşındaki kanat oyuncusunu bir sene daha kullanmak ve milli futbolcuyu kulüp rekoruyla satabilmek.

Bu turnuva genelinde tartışmasız en iyi mücadele ortaya koyan oyuncuların başında gelen Barış Alper Yılmaz, rakip savunmacıları da inatçılığıyla zor durumlara düşürdü. Barış Alper’i, Hollanda karşısında da dünyanın en stoperlerinden Virgil van Dijk öve öve bitiremedi. Tecrübeli oyuncu, “Sonlara doğru geri çekildik. Türkiye çok fazla risk aldı ve üstümüze geldi. Barış Alper ise sürekli koşuyordu. Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu. Her savunmacı için böyle oyuncular zordur. Bizi arka üçlüde çok zorladı. Eğer bir şekilde tasvir edecek olursak, gerçekten önemli bir oyuncu. Tam bir baş belası” ifadelerini kullandı.

(Fanatik)