Arda Güler, Gürcistan maçında ilk 11'de olacak mı?

ABONE OL

EURO 2024'te kritik maça günler kala merak edilen soru şu; Arda Güler, Gürcistan maçında ilk 11'de olacak mı? Montella, Arda Güler'in durumuyla ilgili konuştu.

EURO 2024 F Grubu'nda A Milli Takım ilk maçını Gürcistan'a karşı oynamaya hazırlanırken, merak edilen konulardan biri de Arda Güler'in durumu olmayı sürdürüyor. A Milli Takım Teknik Dieektörü Vincenzo Montella, kritik maça birkaç gün kala Arda Güler'in durumuyla ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.

Arda Güler ilk 11'de olacak mı?

TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunan Vincenzo Montella, Arda Güler'in maça ilk 11'de başlamama ihtimali olduğunu ifade etti. Arda'nın hazırlık maçında iyi olduğunu ancak henüz net kararını vermediğini dile getiren İtalyan çalıştırıcı ''Dürüst olmak gerekirse Arda son maçta iyi bir performans gösterdi. Arda'nın tamamıyla isteklerimizi algılaması gerekiyor. Arzumuz var, onunla da başlayabiliriz. Ama hamle olarak da onu düşünüyoruz, şu anda karar aşamasındayız. Herkes kazanarak başlamak ister. Kazanırsak çok güzel bir doğum günü olur benim için. Kademeli bir şekilde adrenalin yükselterek maç yaklaştıkça hazır duruma gelmeliyiz'' ifadelerini kullandı.

Spor basınının önde gelen yorumcuları Arda Güler'in ilk 11'de olması gerektiğini savunurken Montella sözlerine "Hep aynı futbolcularla oynamaya devam ederseniz 70. dakikada farklı bir 11 sahada görürsünüz. Genellikle insanlar ilk 11'e takılı kalıyor ama maçın kaderini değiştirecek oyuncular sonradan oyuna dahil olan arkadaşlarımız'' ifadeleriyle devam etti.

Arda Güler'e 34,00 oran açıldı

Turnuvanın takip edilmesi gereken yıldız adayları arasında gösterilen Arda Güler'e, 'Turnuvanın en iyi genç oyuncusu' olarak Avrupa'da 34,00 oran açıldı. Avrupalı şirketler 'Turnuvanın en iyi genç oyuncusu' oranlarında listenin başına 3,00 oranıyle Jude Bellingham'ı koydu.

 

Türkiye Gürcistan EURO 2024

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Gürcistan maçı Signal Iduna Park'ta 18 Haziran Salı akşamı oynanacak. TSİ 19.00'da başlayacak Türkiye Gürcistan maçı TRT ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Türkiye Gürcistan muhtemel 11

Türkiye: Uğurcan; Zeki, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Ferdi Kadıoğlu; Salih Özcan, Hakan Çalhanoglu; Yusuf Yazıcı, Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız; Barış Alper Yılmaz
Gürcistan: Mamardashvili; Kverkvelia, Kashia, Dvali; Kakabadze, Kiteishvili, Kochorashvili, Shengelia, Chakvetadze; Kvaratskhelia, Mikautadze

Türkiye Gürcistan iddaa oranları

Türkiye'nin EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan ile oynayacağı maçın iddaa oranları da açıklandı. iddaa Türkiye'nin galibiyetine 1,53, Gürcistan'ın galibiyetine ise 4,41 oran açtı. Türkiye - Gürcistan maçının beraberlik oranı ise 3,21 oldu. Mücadelede 2,5 alt oranı 1,49, 2,5 üst oranı ise 1,93 oldu.

EURO 2024'te Türkiye için açılan özel bahisler

arda güler a milli takım türkiye euro 2024 euro2024 euro 2024 haberleri avrupa futbol şampiyonası