Altan Tanrıkulu | 6 Temmuz EURO 2024 iddaa tahminleri

ABONE OL

Yazarımız Altan Tanrıkulu EURO 2024 çeyrek finalindeki Hollanda - Türkiye ve İngiltere - İsviçre maçı iddaa tahminleri ve yorumlarını paylaştı.

Yazarımız Altan Tanrıkulu, EURO 2024'te 6 Temmuz Cumartesi oynanacak iki dev maçı yorumladı. İşte Altan Tanrıkulu'nun Hollanda - Türkiye ve İngiltere - İsviçre maçı iddaa tahminleri ve değerlendirmeleri;

İngiltere - İsviçre maçı iddaa tahmini

Az gollü ve sürprize açık bir şekilde geçen çeyrek finalde tahmini zor bir maç daha.. Turnuvanın favorilerinden olmasına karşın bir türlü etkili futbol sergileyemeyen İngiltere Kane, Bellingham, Saka gibi önemli yıldızlarıyla sonuca gitmeye çalışacak.
A Grubu'nu lider bitiren ve İtalya gibi güçlü bir takımı da Son 16'da saf dışı bırakan İsviçre ise zoru başarıp yarı finale çıkmak isteyecek.
Tahminim: İngiltere kazanır

Hollanda - Türkiye maçı iddaa tahmini

Çeyrek finale çıkarak önemli bir başarı elde eden A Milli Takımımız yine takım oyunu ve takım savunmasıyla rakibini alt etmeye çalışacak. Ofansif anlamda iyi, savunma anlamında zaafları olan Hollanda'yı aşacak güce sahibiz. Uzatmalara ve penaltılarla da gidebilecek maçta Hakan Çalhanoğlu'nun cezasının bitmesi bizim için önemli bir avantaj.
Tahminim: Türkiye kaybetmez

altan tanrıkulu euro 2024 iddaa iddaa tahminleri