Altan Tanrıkulu | 26 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri

ABONE OL

Altan Tanrıkulu, EURO 2024'te 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak Ukrayna - Belçika, Slovakya - Romanya, Çekya - Türkiye ve Gürcistan - Portekiz maçları iddaa tahminini paylaştı.

Yazarımız Altan Tanrıkulu, EURO 2024'te 26 Haziran Çarşamba günü oynanacak 4 kritik maçla ilgili iddaa tahminlerini paylaştı. Altan Tanrıkulu, Ukrayna - Belçika, Slovakya - Romanya, Çekya - Türkiye ve Gürcistan - Portekiz  maçlarında galibiyet ve beraberlik beklediği karşılaşmaları değerlendirdi.

Ukrayna - Belçika iddaa tahmini

Slovakya önündeki kötü futbol ve yenilgiyi Romanya karşısında unutturan Belçika Euro 2024'ün bu zor grubundan lider çıkmayı hedefliyor. De Bruyne, Lukaku, Doku gibi önemli hücum silahlarına sahip Belçika'nın galibiyete daha yakın olduğu maçta Ukrayna da sürpriz kovalayacak. Sarı-mavili Ukrayna'da La Liga gol kralı Dobvyk ve Yaremcuk önemli hücum silahları.
Tahmin: 2

Slovakya - Romanya iddaa tahmini

Ukrayna'yı 3-0 yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapan Romanya Slovakya karşısında daha önde gözüküyor. Slovak takımı ise Schranz başta olmak üzere fizik gücü yüksek oyuncular ve kontralarla sonuca gitmeye çalışacak. Gollü Beraberlik yakın ihtimal.
Tahmin: 0


Çekya - Türkiye iddaa tahmini

Beraberliğin Milli Takımımız'ı grup ikinciliğine taşıyacağı bu maçta iyi futbol ve iyi sonuç bekliyoruz. İlk maçta Portekiz'i uzun süre zorlayan Çekya da bizi yenmek için mücadele edecek. Yedek kulübemizdeki önemli kozlarımızın da devreye girmesiyle en az 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
Tahmin: 0

Gürcistan - Portekiz iddaa tahmini

Turnuvanın en mücadeleci takımlarından biri olan ve 5'li savunmayla oynayan Arnavutluk'un işi bu kez zor. C.Ronaldo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva gibi tecrübeli isimlere sahip Portekiz'in bu maçı farklı olmasa da kazanıp gruptan lider çıkacağı düşüncesindeyim.
Tahmin: 2