Altan Tanrıkulu | 22 Haziran EURO 2024 iddaa tahminleri

ABONE OL

Yazarımız Altan Tanrıkulu EURO 2024'te 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak Gürcistan - Çekya, Türkiye - Portekiz ve Belçika - Romanya maçlarının iddaa tahminlerini kaleme aldı.

EURO 2024'te büyük heyecan 22 Haziran Cumartesi günü oynanacak maçlarla devam ediyor. EURO 2024'te 22 Haziran Cumartesi gününün en önemli maçı ise A Milli Takımımız ile Portekiz arasında oynanacak.

EURO 2024'te bugünün 3 maçının iddaa tahminini yazarımız Altan Tanrıkulu kaleme aldı.

İşte Altan Tanrıkulu'nun yorum ve analizi;

Gürcistan - Çekya maçı iddaa tahmini

Ekol olarak daha güçlü bir geçmişe sahip olan Çekya ofansif anlamda sorunlar yaşıyor. 5'li savunmanın önünde kalabalık bir orta sahayla oynayan ve Kvara önderliğinde tehlikeli kontralar yapan Gürcistan ise iyi futbol oynama çabasında. Denk güçlerin mücadelesi olarak geçmesini beklediğim maçta beraberlik akla gelen ilk ihtimal.

Tahmin: MS 0

Türkiye - Portekiz maçı iddaa tahmini

Oldukça zorlu geçen iki maç sonrası rakiplerini mağlup eden A Milli Takımımız ve Portekiz açısından grup liderliği anlamında bir maç. Beraberlik iki takımı da üst tura yaklaştırır. Arda, Hakan, Orkun Kökçü, Barış, Kerem, Kenan gibi etkili silahlara sahip A Milliler'in Gürcistan maçının aksine daha kontrollü oynayacağını ve uzun toplarla sonuca gitmeye çalışacağını düşünüyorum.
Çekya'yı son anlarda bulduğu golle yenen Portekiz ise kaliteli ama savunma açısından sorunlar yaşayan ve yaşlı bir takım.
Dengede geçmesini beklediğim maç beraberliğe yakın duruyor.

Tahmin: MS 0

Belçika - Romanya maçı idda tahmini

İlk maçların en büyük sürpizleri E Grubu'ndan gelmiş, Romanya'yı Ukrayna'yı farklı yenerken, favori Belçika Slovakya'ya mağlup olmuştu. Oldukça karşık görünen bu grupta Romanya yine kolay teslim olmayacaktır. Son turnuvalarda düşüş yaşayan Belçika'da kaliteli ayaklar devreye girerse galibiyet gelebilir. Az farkla da olsa Belçika'yı önde görüyorum.

Tahmin: MS 1